Must ja valge kass otsivad kodu

IMG_0045.JPG
Sõber Johanson annab ära sellise kassiduo. Nagu pildilt näha, on pakutav täiskomplektne, heas tehnilises korras, oma parimas vanuses (vastavalt 2 ja 3 aastased), hooldusraamatuga (kus on kirjas vaktsineerimised jms.) ja katalüsaatoriga (mis ei võimalda kummalgi enam järglasi saada). Kassid on elanud 180-ruutmeetrisel pinnal vanalinnas nagu kuninga kassid, aga seoses sellega, et see pind läheb praktilisemasse kasutusse, peavad nad varsti endale uue kodu leidma. Soovitavalt kuskile, kus neil on palju ruumi mängida. Nii et mõtle oma maal elavate sugulaste peale palun. Heale peremehele on Johanson nõus juurde pakkuma 1000 krooni kuus toiduraha (aga et selle eest peab ostma kassitoitu, mitte Sarviku õlut). Ja ma olen kindel, et kauba peale on ta uuest pererahvast nõus tegema nii ilusad pildid, et sädemeid lendab. Saad Johansonile skaipida või siis küsi minu käest mingi vanamoodsam kontakt.

One comment

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.