Veel jõulukinkidest

Vend valis jõuludeks kitse ja mõte meeldis ka Wollile, mille üle on mul ainult hea meel.
Sõbral oli jõulukinkide kohta veel üks väga hea mõte. Mitte osta oma lähedastele uusi asju, vaid viia tagasi need raamatud, plaadid, filmid, vihmavarjud ja tõusnud tuule tõttu laenatud pusad, mida pole aasta (või viie) jooksul teha jõudnud. Nende üle on raudkindlalt hea meel ja pealegi tehased ei pea siis asju siia planeedile juurde tootma. Näiteks kui Margus Johansonile kuuluv Ivan Bunini Hämarad alleed on sinu käes, siis võta seda kui kingivihjet. Ja kui sul selline (aga mitte Johansonilt laenatud) kasutult riiulil vedeleb, palun äri see mulle.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.