Avalik kiri vanemale vennale

preview_OU2653.jpg Urmas, nendeks jõuludeks kingin sulle kitse. Või siis 14 kotti seemneid – vali ise. Minu meelest ei saa paremat kinki olla inimesele, kellel on olemas juba kõik lipsud, lõhnaõlid, kodu-kudinad ja laserplaadid, ja kes pealegi tahab neid enamasti ise osta. Vabandust, et selle siin niimoodi avalikult välja pahvatasin ja osa kingiavamise põnevusest ära võtsin. Vähemasti ei pea sa selle eest jälle seda vana jõululuuletust lugema.
Seda ka, et looma ega põllutarbeid ei too ma kuuse alla, vaid selle annab Oxfam Unwrapped tõenäoliselt Aafrikas kellelegi, kellel seda vaja on. Oxfam on ettevõtmine, kes kogub lääneriikides annetusi ja ostab selle eest arengumaades inimestele põllutööriistu, koduloomi, käimlaid, koolitust ja muud vajalikku. Selle “kõrvalnähe” on sinusuguste tarbetutest kingitustest päästmine. Ehk siis sisuliselt nagu kinkekaart, ainult et kingitus läheb kellelegi, kellel on näiteks kitse palju rohkem vaja kui sul viimast Supper Clubi plaati.
Kuna mul on vaheldumisi kas kõik asjad olemas või siis kolin ja neid pole kuskile panna, siis mulle võid sealt midagi julgesti vastu kinkida. Või siis seapõrsa World Visioni, mis on teine samasugune väärikas organisatsioon, kaudu.
Tervita Sotti ja teisi asjaosalisi ja varsti näeb siis. (Muidu oleks sulle saatnud selle jutu lihtsalt e-kirjana, aga siis poleks saanud testida siin olnud linke. )

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.