Tulekul surres-kõige-rohkem-asju lauamäng

Ammune võitluskaaslane Priit andis teada, et Raketil on jõulu ajal uus lauamäng välja tulemas – Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju, jätkuks nelja aasta tagusele meediakampaaniale. Mängu eesmärgiks on teadagi mis. Priidu ja Asko sõnadega:
Mängu idee polegi hästi äraunustatud vana – tegu on täiesti uue kontseptsiooniga! Lihtsustatult võib seda kirjeldada kui tempereeritud segu pahupidi keeratud Monopolist ja kaardimängust Perekonnatola. Kolm kuni kuus mängijat koguvad ägedaid asju ning vuhivad mänguväljakul ringiratast nagu hüperaktiivsed oravad, aga olukorra tõeline peremees on hoopis Surm, kelle saabudes lüüakse seis lukku, loetakse asjad kokku ja selgitatakse mängu võitja.
Ma juba tahan seda asja jõuluks kinkida ja ise mängida! Nagu aru sain, otsivad autorid praegu partnerit, kes tahaks ette ära osta 500 mängu ja saaks kauba peale au ja kuulsuse. Nii et kui sinu firmal on head kinki vaja, võta nendega ühendust.
lauamang.png

3 comments

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.