Kaks täiesti geniaalset äriideed

Üks on paras paariline SMS-laenudele: SMS-laulatused. Kui nii pruut, kui peigmees saadavad sõna JAH lühinumbrile xxxx, saavad mõlemad vastuse Tublid, peigmees võib nüüd mõrsjat suudelda. Kui aga vähemalt üks neist saadab sõnumi EI, on vastus Te ei ole abielus, ei mingit suudlemist. Samal põhimõttel saaks teha ka SMS-lahutuse, kuigi vara jagamine 160 tähemärgi kaupa võib veidi tülikas olla. Eriti kui on, mida jagada.
Teine idee on vähemalt sama geniaalne, aga hoopis teostatavam. Ei hakka seda siinkohal välja ütlema, vaid teen selle hoopis teoks. Niipalju ütlen, et tegemist on Facebooki rakendusega. Kui oskad selliseid teha, võta ühendust ja teeme ära. Kui ei oska, saada link oma andekale veebitegijast sõbrale, nõjatu mugavalt tugitooli ja jää ootama.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.