Lost and found

Järgnev on võibolla parim nõuanne, mida mul kunagi kellelegi anda on – hoia rahakoti vahel oma visiitkaarti või vähemalt telefoninumbrit. Reedel rongiga Londonist välja sõites leidsin istmete vahelt rahakoti, mis oli ilmselt värskelt sinna jäetud, dokumendid ja raha kenasti alles. Ainus, mida rahakoti vahelt ei olnud leida, oli number, kuhu helistada. Rahakoti omaniku pangast, kuhu kõne võtsin, lubati talle minu number edastada, aga siiamaani pole keegi ühendust võtnud. Teades Inglismaa pankasid võib muidugi täiesti olla, et nad postitavad talle sellekohase kirja rahakoti kaotamisest ülejärgmise kuu 20. kuupäevaks, nii et ma jätkan ootamist. Ja kui tead kedagi Jacqueline Harperi nimelist, saada ta palun minu jutule.
Täiendus uue päeva hommiku seisuga. Rahakoti omanik helistas kell 8.50 ja tuleb sellele õhtul järele.
Täiendus uue päeva tööpäeva lõpu seisuga Jacqui käis rahakotil järgi ja oli väga rõõmus. Ühtlasi sain teada sellise heateo turuhinna – 10 naela. Niipalju ta mulle tänutäheks pakkus ja oli natuke segaduses, kui ma seda vastu ei võtnud. Heh, kui ma oleks tahtnud raha, oleks ma seda tema rahakotist isegi võtta osanud.

4 comments