Medium is the message

Waitrose on ilmselt kõige moodsam poekett Inglismaal. Kaubad on orgaanilised, jamavabad ja võimalikult vähe transporditud, värskusest ja kvaliteedist rääkimata.
Infokild, et Marylebone High Streeti pood läheb esmaspäevast 17 päevaks remonti, et teha sellest veel parem Waitrose, puudutab ilmselt väga väheseid selle blogi lugejaid. Aga sellest, et remontiminekust teavitas lisaks siltidele soliidne härra uksel, on midagi õppida. Ja tegemist ei olnud madalapalgalise kolmanda maailma töötajaga, kes masinlikult ühte ja sama lauset kordas, vaid intelligentse inimesega, kes suutis minu minuti-paar kestnud jälgmise jooksul vestluseid erinevalt alustada, põhjendada, miks pood remonti läheb ja öelda, kus lähiümbruses veel toidupoode on.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.