Idiocracy vs. Braindead TV

Mul ei ole juba viis aastat telekat. Ja ma tundsin sellest pühapäeval, kui väljas oli nii jahe, vihmane kui tuuletu, natuke puudust.
Pühapäevaõhtut aitas sisustada Idiocracy, üsna värske B-kategooria film, mis räägib ühiskonnast 500 aasta pärast. Sellisest, kus kõige kiiremini ei ole paljunenud mitte kõige targemad, vaid lihtsalt need, kes kõige kiiremini paljunevad. Ja seetõttu on keskmine IQ kõvasti vähenenud, põllutaimed surevad spordijoogiga kastmise kätte, arstid tegelevad põhiliselt kiilaspäisuse ja impotentsi ravimisega, populaarseim telesaade näitab peamiselt jalaga munadesse löömist ja üldse, kogu elu meenutab wrestlingu-teleülekannet. See ei olnud kindlasti parim film, mida ma kunagi näinud olin, aga keskne mõttekäik oli terav ja meeldis. (DVD saad siit, faili pead küsima)
Idiocracy lõppedes oli normaalse magamaminekuajani veel umbes pool tundi ja jäi aega vaadata, mis Joostis uut. Palun väga – Braindead TV:
Everything boys like – and some girls too. Crazy chicks, stupid people, fast cars, car crashes, dumb stunts and even dumber humour. Irresistible, sometime irresponsible TV like World Of Stupid, Das Crazy Clip Show, Extreme Russia and Cops Uncut. Crack open a six pack, switch off the grey matter and enjoy.

Vaatasin ühe osa tahanolla-Jackassi-laadsest saatest, kus kolm Walesi kutti proovisid aiatrimmeriga juukseid lõigata ja ennast superliimiga seina külge liimida. Äratundmisrõõm saabus siis, kui keegi kolmikust sai squashipalliga mainitud väga õrna kohta. Täpselt nagu selles filmis! Me olemegi ajas 500 aastat edasi liikunud! Või oli see tagasi?

Comments are closed.