Kuidas Aavo Koka jutte lugeda

Eesti Päevalehes ilmuvad kolmapäeviti Aavo Koka juhtimis-arvamused, mida on üldjuhul mõnus lugeda. Kuna saatus on mind EPL-i paberväljaandest aina kaugemale ja kaugemale lennutanud, oli täna natuke nukker lugeda, et:
EPL%20online.png
Ma siis kirjutasin, et Aavole ennast tutvustama ei pea, sest tunneme juba aastaid, ning et mu teed paber-Päevalehega naljalt ei ristu, aga head asja lugeda tahaks ikka. Kuigi tegelikult oli vähemalt sama tähtis põhjus uudishimu, et millisesse CRM-põrgusse ma satun. Jõudsin juba mõistatama hakata, mis hinnaga mulle “kahekuulist supertutvumistellimust” pakutakse, kui üllatusin positiivselt. Neli minutit hiljem tuli Aavolt meiliga artikli täistekst, tervised Londoni udusse ja lubadus, et järgmisel arvamusartiklid tulevad ise, küsimata.
Kahtlustan, et kui sellele kirjale peaks kunagi ka mingi pakkumine järgnema, siis see on midagi nutikamat, kui soodustusprotsent.

One comment

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.