Puhkus

Kurat, puhkusele jäämine on alati kõige keerulisem tööülesanne. Mõtlesin, et kirjutan ühe toreda lumelaualoo veel enne lennuki peale astumist, isegi algus on valmis:
Oi, ma ei sallinud lumelaudureid. Kuutsemäe puglasabas oli niigi tüütu seista, ja siis nad veel trükisid, kukkusid ja sõitsid isegi üle minu lühikeste Snowblade’ide ninade, pikasuusameestest rääkimata. Sellest hoolimata tekkis esimesel suusareisil Slovakkiasse mõte proovida, kuidas lauaga sõita on. Ebamugav ja valus, järeldasin, ja panin viimasteks selle päeva sõitudeks uuesti bleidid alla. Otsust kinnitas ka see, et Jens, kes sõitis päeva lauaga lõpuni, läks pärast põlveoperatsioonile.


Ka teemat lõpetava pildi sain Kristjanilt, tehtud eelmisel pühapäeval Maardu järve peal peale kosutavat lume-lohetamist
Maardu.jpg
Aga siis tuli hakata kokku sõlmima poolelijäävaid tööasju ja siin ma nüüd olen, reede õhtul kodus, arvuti süles, asjad alles pakkimata. Kirjutan siis hoopis peale Val Thorrens’ist naasmist. Seniks soovitan vaadata videot eelmise aasta vägitükkidest.
Tänu Jaanusele avastasin, et video saab ka siia lehe sisse panna. Cool!

Off to the Alps

Comments are closed.