Jõulud (järelsõna)

Jõulud on imetore aeg! Kuidas muidu saaksin number 43 susse (mul on nr 45 jalg), duššigeele, millega ei julge isegi autot pesta, raadiost igalt kanalilt non-stop “last christmas i have you my hearti”, spämm-jõulu-meile ning kvaliteetaega liiklusummikutes, et seal aeg maha võtta ja mõelda ligimeste ning jõulurahu peale?
Siiski .. It is not all that bad. .. Tartu Ülikooli peahoone oli muljetavaldavalt ilusaks ehitud. Väike-Maarja kiriku kõrval kogemata nähtud lumesajus haudade vahel “Püha ööd” laulev koor oli nagu ilmutus. Ja silmaring avanes hea naksaka võrra tavalisest laserkiirelaiusest laiemaks, kui kesise jõululauaga peredele üllatuspakke viisime.
Kui saaks rohkem neid viimaseid asju, siis ma isegi õpiks pähe parema salmi kui see 9. klassis pinginaabrilt õpitud klassika:
Sõidan sõidan saaniga
Mul on jalas püksid
Porgandid ja kaalikad
Need on minu sõbrad

Comments are closed.