Toidublogi

Andsin Ekspressile oma toitumissoovitused:

Taskuhääling

Naljakas sõna, kas pole. Alustasin nende kuulamist juba siis, kui iPodid olid alles võipaki suurused. Nüüd kuulan hommikuti, kui pea selge, audioraamatuid ja töölt koju sõites podcaste. Vahel annan ennast vabatahtlikult üles mõnda ebavajalikku asja poest tooma, sest tean, et saan põneva jupi raamatust või eriti heast saatest ära kuulata. Ükski auto- ega rongisõit ei ole liiga pikk. (Lennud vahel siiski on).

Nali

Teadlased vaidlevad selle üle, mis tähtsus on naermisel meie liigi jaoks. Juba enne, kui me rääkima õppisime, oskasid ürginimesed naerda, näiteks näitamaks, et pimedusest kostev hääl polnud ohtlik. Kant väitis sarnaselt, et huumor aitab tõsiseid olukordi helgemaks muuta. Veel arvatakse, et huumor on lihtsalt  paabulinnu sabasulgede verbaalne vorm. Igal juhul tundub huumoril olevat tumedam pool. Kui sulle väga meeldib stand-up, siis mida see sinu kohta ütleb?

Jalgratas

Olukorras, kus autoteedel on ummikud ja bussiga sõitmisest on tehtud poliitiline akt, on jalgratas raudselt kõige parem viis saada punktist A punkti B. Vahel läbimärjalt või -külmunult, aga alati õigeaegselt kohal.

Elusad elamused

Odd Hugo meeldib mulle ka oma diivanilt kuulduna, aga kui näen neid live’is, siis ainult rinnahoidja puudumine takistab mul oma rinnahoidjat neile lavale viskamast. Komöödiaõhtute fänni ja korraldajana õnnestub iga paari kuu tagant kogeda mõneda sellist hetke, mil peale isegi kõikenäinud helimees puldis ennastunustavalt naerma hakkab. Konservide rohke tarbimise kätte ära ei sure, aga ainult nende peal elatud elu ei ole mingi elu.

Comments are closed.