Uus muusikariist – hang

Eelmisel pühapäeval jäi Tate Moderni ees kõrva see noormees.
hedgemonkey.png
Daniel mängis instrumenti hang. Mis on selline vasekarva metallist muusikariist, oma olemuselt midagi bongo ja vana kooli äratuskella kupli vahepealset. Kuigi tema bändi Hang Playing Hedge Monkeys MySpace’i lehel on ainult kaks lugu väljas, ja selle kujundus on halvem kui katk, on temalt ostetud plaat väga mõnus ja chill kuulata. (Saada ping ja võin oma rõõmu jagada.) Pill kõlab vanalt ja idamaiselt, aga kui ma õigesti aru sain, on neid alles üsna lühikest aega kuskil Šveitsis tehtud. Daniel lisas, et sealsamal lehel on väljas juhised, kuidas hangi osta ning et kui pilli valmistajatega ühendust võtta, siis tasub vanamoodsat posti, mitte e-kirju saata.

6 comments

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.