Ema, ema, ma olen raamatus

Laupäeval Gatwicku lennuvälja raamatupoes jäi täiesti juhuslikult silma reisiraamat How Low Can You Go? Round Europe for 1p Return (+ Tax). Reisiraamatuid lappan niikuinii keskmisest sagedamini ja autori nimi tundus kuidagi tuttav, seepärast võtsin ta korraks kätte. Ja kui peale kahe lehe pööramist raamatust oma nime leidsin, ostsin ära ka. Tõepoolest, ühel pühapäeval eelmisel suvel kohtusin Basso terrassil ühe inglise reisiajakirjanikuga. Siin siis hoolega valitud leheküljed raamatust:
page210.jpg


page211.jpg

5 comments

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.