Elu edetabelid

Sinu silme ees asuv blogi on väidetavalt Google’i meelest väärtuslikum kui Savisaare või Montoni blogi. Mul ei ole kummastki sooja ega külma, aga olgu öeldud, et tegelikult on mainitud ja veel paljud blogid loetumad kui allakirjutanu oma. Et õiglus jalule seada, viitasin neile käesolevaga ja kuna viitamine on Google’i tabeli alus, loodan, et nad saavad järgmistes järjestustes endale õiglasema positsiooni.
Kui juba edetabelitest juttu tuli, siis kas keegi teab, kust saaks Quentin Harrise töötlust Jill Scotti loost Not Like Crazy? Olen proovinud hea ja kurjaga, isegi kavalusega olen proovinud, aga parim, mis ma olen leidnud, on vinüülplaat eBayst. Kui leiad midagi lihtsamat, siis saada palun vihje. Vastu võin vihjata, et see on päris tore lugu ja selliseid leiab podcastist Just good music.
Ja ühtlasi tahaks tagasi saada Nick Hornby raamatut “Elu edetabelid”, mis ilmselt on number üks minu edetabelis “kõige kauam laenus olnud raamatud”.

2 comments

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.