Kolmehiti-ime Agent M

Kell on 12.46 öösel ja hammaste pesemise asemel istusin korra veel arvuti taha. Niikuinii uni ei tuleks, ja peas keerleks, mida homme hommikul äsja lõppenud Agent M-i kontserdi kohta rääkida ja kirjutada. Seda, et ostsin just nende plaadi, kuigi mp3-d on ka kodulehel tasuta saadaval ja juba mõnda aega minu arvutis? Seda, et trummar lõi üsna kontserdi lõpus pulgad läbi trummi ja lõpulugu 7 surmapattu algas sellega, et uus ja ilus taustalaulja Evelin ütles kurjal häälel mikrofoni Kuule helimees, kas sul teipi on, meil siin juhtus trummiga väike õnnetus? Seda, et nende lühikesest repertuaarist meeldib mulle umbes iga kolmas lugu (ehk kokku kolm tükki), ja et Painaja võiks ka ju kodulehel või plaadil väljas olla?
Näe, nüüd kirjutasingi kõik siia ühte rodusse ära, igasuguste loogiliste seosteta… Aga tegelikult, mõnes mõttes räägib see ju iseenda eest.
agent m.png
Ja siit ka raadiohitt Šokolaad

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.