Kolimine

Kolimine toob selguse majja. Kui mitte muus, siis vähemasti selles, kui palju on tavaari vaja.
Inimesele on vaja umbes viit paari pükse, neljasid jalanõusid (kui sa just eil ole ühe jalaga), sahtlitäit sokke, nelja korralikku särki ja umbes viite T-särki. Talve ajal ka veel neli üleriiet sh. lumelauajope. Kui neid on rohkem, on neid liiga palju ja tuleb ette võtte teekond prügikasti juurde või Paide tänavale.
Plaadid ja raamatud osalevad eraldi kaalukategoorias.
Tänane skoor:
* Kolitud 2 spordikoti, 1 seljakoti ja 1 reisikotiga
* Ära visatud mõned teksad, tolmuimeja, Straume kohviveski, paks pakk pabereid, 3 purki Offi üle-eelmisest suvest, mõned tossud, külmkappi surnud ingver ja laimid, Ühispanga ja Sky Plusi logoga kohvitassid, üksik viinapits, halva lõhnaga deodorandid ja šampoonid, 2 saunalina ja muud nipet-näpet
Kui sagedamini koliksin, oleksin varsti asjatu.

Comments are closed.